Për Ne

Ideja prapa Top-ReklamesDuke iu referruar stafit tonë profesional, teknologjisë së fundit që posedojm dhe teknikat më të sofistikuara të trendeve më të mira prendimore, ne jemi krenar që kemi mundësi të gjithë kët që ti ofrojmë tregut të Kosovës, gjithnjë duke iu siguruar shërbim superior bizneseve të vogla, të mesme dhe të mëdha, me të cilat tashmë jemi shndërruar në miq, bashkëpunëtorë të ngushtë, dhe partner afatgjatë.

MisioniThemeluar në vitin 2006, nga shoqëria kryesuese Dukagjini Group ne kemi sjellë standarde të reja dhe lidership në industrinë tonë, gjithmonë duke ofruar trende dhe mundësi të reja në tregun tonë. Tani, ne e bëjmë shtypin digjital, reklamat 3 Dimensionale, reklamat ndriçuese, sistemet e display-it me mënyrën më të mirë të përdorimit të teknologjisë së fundit, të kombinuar përzemërsisht me pasionin tonë për t’i kryer punë

StrategjiaKualitetit, profesionalizëm me çmimë më të ulët në rajon. Krijimin e kushteve që çdo biznes qoft i madh, i vogël apo i mesëm të përfitoj kualitet më të lartë që mundë të prodhoj tregu duke përdorur teknologjin e kohës së fundit.

 

 • HP Scitex XL1500

  Makinë e vitit 2009. Ka mundsi shtypi ne gjeresi deri 320cm dhe gjatesi te pa kufizuar. Ka kualitet të lartë të shtypit me 6 ngjyra si dhe shpejtesi 90 m/2 ne orë. Është njera nga makinat me kapacitetin me te madh ne Kosove dhe si e till e vetmja ne Kosove.

  Infinity FY-3208-S digital printer

  Makinë e modelit 2008 me 4 ngjyra, 8 koka, ka shtypje te kualitetit të lartë 720X720 dpi me shpejtesi prej 71m2 ne ore.  Gjersia e shtypjes eshte 320cm.

 • Mimaki JV33-160BS

  Makinë e prodhimit Japan modeli i vitit 2009 Shtyp me 4 ngjyra, 8 koka. Koka e zhvilluar për shtypje mundeson shtyp të rezolucionit të lartë 1440X1440 dpi dhe me shpejtesi maksimale. Seria JV33 karakterizohet si makina më produktive e shtypesve digjital. Gjersia e shtypjes eshte 160cm.

  Mimaki JV3-160sp

  Makinë e prodhimit Japan modelit 2007  me 4 ngjyra.  Ka shtypje të kualitetit të lartë  1440X1440 dpi me shpejtesi prej 15m2 në orë. Gjersia e shtypjes eshte 160cm.

 • Mimaki CG-FX

  Makinë e prodhuesit Japan modeli i vitit 2008, makin per prerje te foljeve te ndryshme e cila e ka edhe laserin per prerjen e tiketave  ngjitse te cilat shtypen me makin te shtypit dhe prehen me kete makin, me nje super precizitet. Gjersia e prerjes eshte 130cm.

  Mimaki CG-FX2

  Makinë e prodhuesit Japan modeli i vitit 2009, makin per prerje te foljeve te ndryshme e cila e ka edhe laserin per prerjen e tiketave  ngjitse te cilat shtypen me makin te shtypit dhe prehen me kete makin, me nje super precizitet, dhe nje shpejtsi shum te madhe ne krahasim me  makinat tjera te prerjes. Gjersia e prerjes eshte 130cm.

 • HP LATEX L25500

  Makina shtypëse HP LATEX L25500, është teknologji e fundit e cila është tërësisht ekologjike. Është e destinuar kryesisht për printim INDOOR për arsye se nuk përmbanë erë të ngjyrës dhe është me standarde të Bashkimit Evropian. Sistemi i shtypit mbështetet në bazë të ujit, ku kualiteti i shtypit është shumë i lartë, gjë që garanton qëndrueshmerinë e ngjyrës si dhe standardeve ekologjike. Gjeresia e shtypit është 152 cm

  Mimaki UJV-160 UV PRINTER

  Makinë e prodhimit Japan modelit 2009 me 4 ngjyra, 8 koka,  ka shtypje të kualitetit të lartë 1200 dpi mundesi shtypi në materiale të ngurta si: alumin, plastikë, dakod ,dhe materiale tjera të ngurta me trashesi deri në 10mm. Gjersia e shtypjes eshte 160cm.

 • MIMAKI JV300

  Performanca e fundit e Mimaki JV300, ka një shkathtësi të pakrahasueshme, të llojeve të shumta të ngjyrave, me një shpejtësi tepër të madhe të shtypit, dhe kualitetit tepër të pastër të fotografisë.

KARRIERA MUNDESI BASHKEPUNIMI
Shiko kualifikimet dhe
mbush aplikacionin
ME SHUME

 

Klientët