Kontakt

Pejë

Adresa: Fabrika Fusha e Pejës pn.30000
Pejë, Republika e Kosovës

fix:    +381 38 775 775
mob: + 377 45 519 415

web:    www.top-reklama.com
e-mail: [email protected]

KARRIERA MUNDESI BASHKEPUNIMI
Shiko kualifikimet dhe
mbush aplikacionin
ME SHUME